Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
T-Max 100cps

T-Max 100cps

T-Max 100cps
100.00 lei
buc

T-Max 100cps

T-Max - O formulă T-Support pentru creșterea naturală a testosteronului.

T-MAX este un sumpliment alimentar sub formă de capsule, cu DAA (Acid D-aspartic), extracte din plante, vitamine și zinc. Zincul contribuie la menținerea nivelurilor normale de testosteron în sânge *.
* Aceste mențiuni de sănătate sunt aprobate de Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară (EFSA) și de Comisia Europeană (CE).

T-Max 100cps

Recomandări pentru consum și depozitare: - Consumați 4 capsule zilnic, în timpul meselor. După 6 săptămâni de utilizare faceți o pauză de 5 zile. - Nu expuneți produsul pentru perioade lungi la lumina directă a soarelui sau la căldură. Păstrați produsul închis, la temperaturi între 6 și 26 grade Celsius și la o umiditate mai mică de 65%. AVETISMENTE: - Nu lăsați la îndemâna copiilor; - Acest produs nu înlocuieste alimentația normală/obișnuită; - Utilizați acest produs pentru a suplimenta o dietă echilibrată; - Nu depășiți doza recomandată. Informații despre alergeni: fabricat într-o unitate de producție care procesează lapte, ouă, gluten, soia, arahide, nuci, ingrediente din pește și crustacee. Produs în Uniunea Europeană. Informații nutriționale Porția de servire: 4 capsule | Porții pe cutie: 25 Cantitatea pe porție VRN%* DAA (Acid D-aspartic) 760 mg Extract de Maca 590 mg Extract de Saw Palmetto 100 mg L-Arginină 95 mg Magneziu 90 mg 24% Vitamina C 57 mg 71% Extract de Ginkgo Biloba 50 mg Extract din semințe de struguri 50 mg Extract de schinduf 45 mg Extract de Panax Ginseng (min. 4% Ginsenozide) 45 mg Vitamina E (4.3 IU) 2.9 mg 24% Zinc 2.4 mg 24% * VRN%: Valoarea de Referință a Nutrienților pe porție, pentru un adult. Ingrediente: Acid D-aspartic, extract de Lepidium meyenii (rădăcină) 10:1, gelatină bovină (învelișul capsulei), oxid de magneziu, Serenoa repens (fruct) 4:1 extract, L-arginină, acid L-ascorbic, Ginkgo Biloba: Extract de Vitis vinifera (semințe) 120:1, agent anti-coagulare (dioxid de siliciu), extract de Panax Ginseng (rădăcină) 4:1, extract de Trigonella foenum-graecum (semințe) , Acetat de DL-alfa-tocoferil, oxid de zinc.