Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Mierea de floarea soarelui 1kg

Mierea de floarea soarelui 1kg

Mierea de floarea soarelui 1kg
34.00 lei
buc

Mierea de floarea soarelui 1kg

Mierea de floarea soarelui este o miere monofloră obţinută din polenul şi nectarul cules de albine de la o singură specie de plantă, floarea soarelui. Este o miere de culoare galben-auriu, cu un miros plăcut şi gust fructat, o dulceaţă specifică, având o uşoară aromă de seminţe de floarea-soarelui. Datorită conţinutului mare de glucoză mierea de floarea soarelui cristalizează foarte repede.

Mierea de floarea soarelui 1kg


Mierea de floarea soarelui este cea mai energizantă miere din toate sortimentele. Este recomandată în caz de anemii, stări de surmenaj, efort fizic şi intelectual, sau după o perioadă de boală, datorită proprietăţile sale tonice şi revigorante.

Mierea de floarea soarelui este singurul sortiment de miere care conţine lecitină, fiind un excelent stimulent intelectual. Ajută la întărirea memoriei şi susţine procesul de învăţare, astfel este recomandat consumul zilnic de miere de floarea soarelui elevilor şi studenţilor, dar şi persoanelor în vârstă.

Este o miere bogată în flavonoizi, uleiuri volatile şi substanţe minerale. Datorită conţinutului ridicat de vitamina P, ajută la menţinerea permeabilităţii vaselor sanguine, fiind utilă în ateroscleroză, este un bun regulator al tensiunii arteriale, şi are efecte antioxidante puternice. Stimulează imunitatea, are proprietăţi antibacteriene şi este un bun adjuvant în tratarea infecţiilor respiratorii. Mierea de floarea soarelui este recunoscută şi pentru proprietăţile ei afrosidiace.

Miere de floarea soarelui
Valori nutriționale medii pentru 100 g
Valoare energetică 325 kcal/1380 kJ
Proteine 0.4 g
Glucide 80.8 g
 - din care zaharuri 80.8 g
Lipide 0.0 g
 - din care acizi grași saturați 0.0 g
Sodiu 0.0 g

Mierea de albine comercializată sub marca BioBee este miere 100% naturală, este o miere curată, fără antibiotice, fără glucoză industrială, fără nici un fel de alte "adaosuri"! Mierea de albine marca BioBee este... DOAR MIERE!