Magazin naturist, produse naturiste, gluten free, Laptisor de matca pur
Cromium Picolinate 100tb

Cromium Picolinate 100tb

Cromium Picolinate 100tb
39.00 lei
buc

Cromium Picolinate 100tb

Chromium Picolinate este un supliment nutritiv care creşte eficienţa insulinei şi ajută la transportul glucozei din fluxul sanguin la membranele celulelor.
Este considerat un mineral miraculos cu nenumărate beneficii, care se utilizeaza cel mai des pentru promovarea slăbirii, deoarece reduce apetitul în timp ce intensifică metabolismul.
Chromium Picolinate este o combinaţie de crom şi acid picolinic.
Cromul este un mineral natural important, care însă se pierde cu procesarea alimentelor.

Cromium Picolinate 100tb

Chromium Picolinate este necesar pentru asimilarea carbohidraţilor şi la menţinerea optimală a glicemiei: intre simptomele cantităţii insuficienţe a cromului găsim hipoglicemia şi rezistenţa la insulina (insulina nu este eficient la o cantitate dată). Deci introducerea necorespunzătoare a cromului poate fi insensibilitatea la insulina (diabet), îngrăşare şi hipoglicemie (nivel de zahăr scăzut în sânge). Mod de administrare: - Preferabil se administrează zilnic 1 tableta, cu masa. - Se poate administra cu orice lichid. Avertisment: - Cei bolnavi dependenţi de insulina să discute cu medicul de familie folosirea Crom-lui, pentru că poate să influenţeze doza necesară de insulina. - Înainte de folosirea acestui produs consultează cu medicul, dacă iei orice fel de medicamente sau dacă ai probleme de sănătate. - Nu este recomandat femeilor în stare de alăptare sau sarcina. Serving size: 1 tablet Servings Per Container: 100 Amount per serving NRV%* Chromium 200 mcg 500% *NRV%: nutrient reference values INGREDIENTS Bulking Agents (Calcium Hydrogen Phosphate, Microcrystalline Cellulose), Chromium Picolinate, Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate).